Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на Alfa Romeo 156 1.9jtd SW 2001 или 2003

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А да не говорим, че 2,4JTD 20V Mjet си е голяма екзотика по нашата географска ширина

А по темата: Колега по-новата е за предпочитане, но все пак без да ги покараш и двете и без диагностика няма как да се разбере на коя е по-добро техническото състояние, защото може да се окаже и обратното. Така, че е добре ако имаш някой познат, който разбира от материал да го вземеш с теб.
    Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 22:28.
    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от seagal Покажи съобщение
      10 000 на година а ги минават на месец
      Е, айде посмали малко Моята я взех на 5 години и беше на истински 66к км. Сега е на 9 год. и 126к км. и съм сменял само консумативи и части от окачването (даже горен десен носач е оргиналдъ все още). Дори свещите и дебитомера са си оригиналните. Всяка кола си е с различна история. Западняците са хора като нас, едни карат много, а други - малко.
      2014: Deutschland über alles

Comment

Днес станах горд собственик на тази от 2003година.Оказа се напълно изправна,на диагностиката и тестовете,не показа нито един дефект,перфектна във всяко едно отношение.Най-щастливия човек на света съм.

Comment

Хайде честито и със здраве

Comment

Първоначално публикувано от seagal Покажи съобщение
            Днес станах горд собственик на тази от 2003година.Оказа се напълно изправна,на диагностиката и тестовете,не показа нито един дефект,перфектна във всяко едно отношение.Най-щастливия човек на света съм.
            Честито и безаварийно!!!
            И само да напишеш после "Колеги, помагайте!"

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
              Е, айде посмали малко Моята я взех на 5 години и беше на истински 66к км. Сега е на 9 год. и 126к км. и съм сменял само консумативи и части от окачването (даже горен десен носач е оргиналдъ все още). Дори свещите и дебитомера са си оригиналните. Всяка кола си е с различна история. Западняците са хора като нас, едни карат много, а други - малко.
              хахаха Колега и при мен същата работа , а по принцип от дясно по бъзо се разбиват частите .

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

браво,колега,да ти е честита и дай снимки вече
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                X